2016. május 3., kedd

Diana Landry: Nem bújhatsz el

Rendhagyó bejegyzés következik, ilyet talán még soha nem írtam a blogra. Könyvajánlót teszek közzé, egy kedves kollegina művét ajánlom olvasásra. A sorban Diana Landry könyve az első, de nyilván nem az utolsó. :-)

A könyv adatai:
Író: Diana Landry
Cím: Nem bújhatsz el
Puhatáblás
188 oldal (+ előzetes a következő részből)
Kiadó: Publio
Kiadás éve: 2015

Fülszöveg:
Durva kacaj, fájdalmas kiáltás. Kate Hollander, a sikátorba lépve olyasmit lát, ami örökre megváltoztatja az életét. Ő az egyetlen szemtanúja egy rendőr kivégzésének és ezzel a detroiti alvilág első számú célpontjává válik. Alex Campbell feladata, hogy elrejtse a lányt Antonio Velásquez szeme elől. Kate bizalmatlansága, és titokzatossága felkelti Alex érdeklődését. Vajon a csábítás és a szenvedély képes ledönteni az évek alatt felhúzott falakat? Az alvilág, vagy Alex Campbell jelenti az igazi fenyegetést? Kate, vajon képes lesz elengedni a múltat, vagy feláldozza a saját boldogságát?

A főhősnő olyasmit lát, amit nem kellene. Ennek hatására menekülni kénytelen, de szerencséjére szó szerint belefut Gabriel Campbell karjaiba. A rendőr mindenkinél jobban tisztában van a helyzettel, amibe Kate a fotói miatt került, és tudja, hogy a lánynak komoly védelemre van szüksége. De Gabe azt is tudja, hogy ide kevés a tanúvédelem, hiszen a detroiti maffia nem ismer akadályt, ha arról van szó, el kell hallgattatni egy nemkívánatos tanút.
Ezzel a történéssel indul a kaland, ahol a fő vezérfonál Alex Campbell és Kate Hollander fokozatosan alakuló kapcsolata, amelyet azonban beárnyékol a lány múltja, és a jelen fenyegetés.
A történet végére természetesen választ kapunk néhány kérdésre, azonban a befejezés olvastán biztosra vehetjük, lesz folytatás. :-)

Szívesen olvastam Kate és Alex történetét, és mivel gyakorlatilag egy nap alatt a végére értem, ebből sejthető, hogy olvasmányos, izgalmas, gördülékeny a történet.
Aki kedveli a romantikus könyveket, az szeretni fogja, nem beszélve arról, hogy a krimi-szál ad még egy pluszt, némi csavart is hozzá.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése