2017. június 7., szerda

T. C. Lang: A lámpás nyomában

A könyv adatai:

Szerző: T. C. Lang
Cím: A lámpás nyomában
Kiadó: Publio
Kiadás éve: 2016.
Oldalszám: 288
Kivitel: puhatáblás, ragasztókötött

Hátsó borítószöveg:
Egy ​halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.
Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt?
Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre.
Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét.
Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek – azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére…
Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos!

Egy meglepő, olvasmányos, angyali történet, ami kicsit másként közelíti meg a bibliai tanításokat. Ronael és Sarah találkozása szintén nem "szokványos", hiszen az angyal bajba kerül, a lány pedig a megmentésére siet. Sarah kezdetben nem hisz Ronaelnek, azonban egy idő után kénytelen átértékelni azt, miben hisz és miben nem. Az angyal tanulni és változni kénytelen, hiszen a küldetését csak akkor viheti sikerre, ha elkalauzolják ebben a modern, és ismeretlen világban. Azt is szem előtt kell tartania, hogy nem szabad kitűnnie a tömegből, hiszen azzal csak elijesztené az Apokalipszis Lovasait, és azok sokkal jobban vigyáznának a medálokra, amiknek megszerzése előfeltétele a küldetés sikerének.
A kaland, az izgalom, a bujtatva beleszőtt értékrend  és természetesen némi romantika olyan ötvözetet alkot, ami kellemesen elgondolkodtatóvá teszi ezt a könyvet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése